Woning verkopen met ervaren makelaar


Voor €495 incl. funda, contract etc.

FUNDA REVIEWS WAARDEBEPALING


Hoe werkt het?

 


Je woning verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest.


Homecrew is een makelaarskantoor gespecialiseerd in de verhuur- en verkoop van woningen. Via ons zet jij jouw woning op de markt bij de grootste platforms Funda en Pararius. Zo ben je verzekerd van snel resultaat. Wanneer je kiest voor een Homecrew makelaar bespaar je bovendien duizenden euro's aan courtage zonder aan kwaliteit in te leveren. Start met verkopen of vraag eerst een gratis waardebepaling aan.


Onze werkwijze


Veel mensen vragen ons hoe het eigenlijk werkt wanneer je een eigen woning of tweede pand verkoopt. Wanneer je kiest voor ons all-in verkooppakket, begeleiden we je van begin tot eind. Het leuke deel, de bezichtigingen, worden door jou zelf gedaan. Jij kent je huis en de buurt het best. Zo krijg je meteen een idee wat voor mensen interesse hebben. Is er een koper gevonden dan helpt Homecrew bij de onderhandelingen en juridische zaken alsmede het opmaken van de koopakte en informeren van de notairs. Jouw Homecrew makelaar kent de markt en spendeert elke dag zijn tijd in het analyseren van de markt. Lees de ervaringen van verkopers zoals jij die Homecrew met een gemiddelde van 8,9 beoordelen via deze Funda reviews.


Kosten woning verkopen: wat kost een verkoopmakelaar?


De kosten van een makelaar verschillen per makelaarskantoor. Bij Homecrew betaal je voor het gehele pakket (enkel 1 simpel verkoop tarief) slechts eenmalig een "courtage" van €495 all-in. Dit is vergeleken met wat de meeste andere makelaars rekenen een enorme besparing. Sterker nog: wij garanderen landelijk de laagste prijs. Foto’s leveren de meeste woningeigenaren zelf aan óf wij schakelen een professionele fotograaf in voor €195. Zo snel mogelijk jouw woning/pand verkopen? Meld je gelijk aan voor een verkoopopdracht of maak een belafspraak!


Contact opnemen met Homecrew


Je woning laten verkopen? Gebruik dan een van onderstaande knoppen om een verkoopopdracht of waardebepaling aan te vragen. Let op, wanneer je een officiële verkoopopdracht aanvraagt vragen wij je vooraf te betalen. Dit is gebruikelijk binnen de internetmakelaardij en zorgt ervoor dat we gelijk uren voor je kunnen maken. Wil je liever eerst vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Dat kan natuurlijk ook. Gebruik het contactformulier of bel de onderstaande makelaar waarop wij met jou de mogelijkheden bespreken. Voor antwoorden op veelgestelde vragen adviseren wij om deze pagina te bekijken.

GEEF OPDRACHT GRATIS WAARDEBEPALING

 
 
makelaar Roy Homecrew rond

Roy van der Steen | Makelaar | 06 4849 0559