Woning verhuren met ervaren makelaar


Voor €350 incl. funda, contract etc.

FUNDA REVIEWS WAARDEBEPALING
 


Verhuren is nog nooit zo makkelijk geweest.


Homecrew is een makelaarskantoor gespecialiseerd in de verhuur- en verkoop van woningen. Via ons promoot je jouw woning op de markt via de grootste platforms Funda en Pararius. Zo ben je verzekerd van snel resultaat. Wanneer je kiest voor een Homecrew makelaar bespaar je bovendien duizenden euro's aan courtage. Start met verhuren of vraag eerst een gratis waardebepaling aan.


Onze werkwijze


Veel mensen vragen ons hoe het eigenlijk werkt wanneer je een eigen woning of tweede pand verhuurd. Wanneer je kiest voor ons all-in verhuurpakket, begeleiden we je van begin tot eind. Het leuke deel, de bezichtigingen, worden door jou zelf gedaan. Jij kent je huis en de buurt het best. Zo krijg je meteen een idee wat voor mensen interesse hebben. Bezichtiging aanvragen stuurt Homecrew direct door naar je eigen email inbox. Is er een huurder gevonden dan helpt Homecrew bij de onderhandelingen en juridische zaken alsmede het opmaken van de juiste huurovereenkomst. Huurrecht is een complexe zaak en er bestaan nog altijd grote misverstanden over wat nou een passend contract is. Jouw Homecrew makelaar is hierin specialist. Lees de ervaringen van verhuurders zoals jij die Homecrew met een gemiddelde van 8,9 beoordelen via deze Funda reviews.

VIDEO REVIEWS

Kosten woning verhuren: wat kost een verhuurmakelaar?


De kosten van een makelaar verschillen per makelaarskantoor. Bij Homecrew betaal je voor het gehele pakket (enkel 1 simpel verhuur tarief) slechts eenmalig een "courtage" van €350 all-in. Dit is vergeleken met wat de meeste andere makelaars rekenen een enorme besparing! Sterker nog: wij garanderen landelijk de laagste prijs. Foto’s leveren de meeste woningeigenaren zelf aan óf wij schakelen een professionele fotograaf in voor €195. Zo snel mogelijk jouw woning/pand verhuren? Meld je gelijk aan voor een verhuuropdracht of maak een belafspraak!


Contact opnemen met Homecrew


Je woning laten verhuren? Gebruik dan een van onderstaande knoppen om een verhuuropdracht of waardebepaling aan te vragen. Let op, wanneer je een officiële verhuuropdracht aanvraagt vragen wij je vooraf te betalen. Dit is gebruikelijk binnen de internetmakelaardij en zorgt ervoor dat we gelijk uren voor je kunnen maken. Wil je liever eerst vrijblijvend de mogelijkheden bespreken? Dat kan natuurlijk ook. Gebruik het contactformulier of bel de onderstaande makelaar waarop wij met jou de mogelijkheden bespreken. Voor antwoorden op veelgestelde vragen adviseren wij om deze pagina te bekijken.

GEEF OPDRACHT GRATIS WAARDEBEPALING

 
 
makelaar Roy Homecrew rond

Roy van der Steen | Makelaar | 06 4849 0559