Antwoord op veelgestelde vragen


VERKOPEN VERHUREN BUURTWACHT DIENSTEN

Meest gestelde vragen: Diensten

Jazeker. Vakmannen (dienstverleners) die ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel worden door Homecrew geverifieerd en krijgen een vermelding Kvk. gekeurd op het profiel. Omdat iedereen iets te bieden heeft in een buurt, laat Homecrew ook talentvolle buurtgenoten en vrijwillers zien op het platform. Je eigen leven én het buurtleven worden rijker als verschillende mensen daarin een rol kunnen spelen. In wisselende rollen, ook wat betreft helpen en geholpen worden.

Met een Homecrew #diensten profiel kan je aan je buurtgenoten laten zien dat je een Pakketpunt bent. Het doel is dat je als Homecrew Pakketpunt ongeveer 50 tot 100 euro per maand kan bijverdienen. Als Pakketpunt sta je bovendien meer in contact met je buurtgenoten, je maakt mensen écht heel blij! Tevens lever je een bijdrage aan het verminderen van de CO2 uitstoot. Je bent vaak beschikbaar tussen 16:00 en 21:00 uur.

Pakket wordt door consument afgehaald of verzonden bij jou als Pakketpunt, dan zijn de verdiensten € 0.25 per pakket. Pakket wordt door jou bezorgd of afgehaald bij de consument thuis, dan zijn de verdiensten € 0.60 per pakket. Betaling in contant of per www.tikkie.me. Afhalen en bezorgen meestal tussen 17.00 en 21.00 uur. Pakketpunten hebben een geheimhoudingsplicht en zijn gecontroleerd met paspoort en koopakte/huurcontract.

Aanmelden via klik: www.homecrew.nl/aanmelden-diensten.

Homecrew is en blijft gratis voor vakmannen, talentvolle buurtgenoten en vrijwilligers. Met een profiel kan je laten zien welke talenten je hebt of welk vak je beoefent. Consumenten kunnen gratis contact me jou opnemen. Aanmelden via klik: www.homecrew.nl/aanmelden-diensten.