Blog concept page

 


CATEGORIE: HOE VERKOOP IK MIJN HUIS? / HUIS VERKOPEN

De belangrijkste stap is gezet. Je gaat jouw woning verkopen via Homecrew! Eén van de dingen die je zelf mag doen is een woningtekst schrijven. Jij kent de bijzonderheden van je huis het beste.


Jij weet waar de zon ’s morgens naar binnen schijnt, welke leuke dingen er te doen zijn in de buurt en bij welke bakker je het lekkerste brood haalt. Naast goede foto’s, is een aantrekkelijke tekst van groot belang. De tekst moet de interesse opwekken van een potentiële koper. Dit kan best lastig zijn en daarom helpen we je graag op weg.

Stap 1. Begin met de introductietekst


- De eerste zinnen moeten voor de zoeker interessant genoeg zijn om door te lezen. - Wat zijn sterke en unieke kenmerken van de woning? - Bijvoorbeeld: Jaren 30 woning met en-suite deuren en glas-in-lood ramen. De woning is voorzien van een parketvloer en heeft een tuin rondom, waardoor er zowel in de zon als in de schaduw gezeten kan worden. - Wat zijn sterke en unieke kenmerken van de omgeving? - Noem de wijk en de ligging (aan een rustige weg, aan het water) - Noem de voorzieningen in de buurt (winkelcentra, uitvalswegen, parkeergelegenheid etc.) - Let op, dit is pas een introductie. Maak het niet te lang en uitgebreid! De details benoem je in de volgende alinea.
 
 Op de hoogte blijven en interessante tips ontvangen? Meld je aan voor de nieuwsbrief!