Traditionele makelaars hebben nog te maken met een stukje verleden waardoor ze meer kosten moeten maken dan Homecrew. Ze hebben vaak een mooi kantoorpand op een A1 locatie en personeel dat betaalt moet worden. Al deze kosten moeten uiteindelijk door de klant worden betaalt.

Homecrew is vanaf het begin opnieuw opgebouwd en volledig geautomatiseerd. We werken niet vanuit een duur kantoor pand. Belangrijker vinden wij het dat we heel goed bereikbaar zijn. Wie komt er tegenwoordig nog naar kantoor. Alles verloopt via e-mail, chat en telefoon.

Ons vaste en lage tarief is onder andere mogelijk doordat jij zelf de bezichtigingen doet. Wie kent jouw woning en buurt immers beter dan jijzelf? Het begeleiden van bezichtigingen is een tijdrovende bezigheid voor de makelaar, omdat die vaak ook nog reistijd heeft. Bij Homecrew zal jouw makelaar er alles aan doen om de beste resultaten te behalen. Dus snel handelen tegen de beste prijs. Door de expertise van jouw makelaar te benutten, zal het jou uiteindelijk veel meer opleveren dan dat het je aan courtage gekost heeft. Zo krijg je dezelfde kwaliteit en de begeleiding, maar dan van een goedkope makelaar. Bij verkoop komt een NEN2580 meetspecialist persoonlijk bij je thuis om de opname van je woning te verzorgen.